Auteurs/Nieuw

alt'JIJ BENT UNIEK, ECHT UNIEK', de bekende zegswijze  van  Hans Peeters.
 
Hans is 59 jaar en heeft een klein jaar lang gewerkt aan zijn eerste boek: 'Jij…de hoofdpersoon in je eigen leven'. Een boek over eigenwaarde en zelfrespect en een boek wat nog steeds, elk jaar weer, verkoopt!
Voor het 8e jaar in successie!

Momenteel is Hans zelfs bezig aan zijn negende boek, een heuse opvolger van zijn literaire thrillertrilogie, welke in de loop van 2017 zal gaan verschijnen. Een trilogie van de hoogste plank. De eerste drie boeken uit deze thriller serie is bijzonder goed aangeslagen. Het vierde deel is onderweg en zorgt wederom voor een ongemeen spannend vervolg met opzienbarende verrassingen.   

Hans Peeters heeft op 28 jarige leeftijd een hersenbloeding gehad en heeft vervolgens na zijn coma van bijna vier dagen en de verlammingsverschijnselen enkele jaren nodig gehad om uiteindelijk weer terug te komen tot een normaal functionerend mens! 

Door die hersenbloeding is hij echter wel anders tegen het leven aan gaan kijken. Logisch? Misschien ook wel niet! Hij is terug gegaan naar de 'basics' van zijn leven, zodat hij leerde dat het leven SIMPEL behoort te zijn:

JIJ wordt geboren en JIJ bent UNIEK. EENMALIG. Niemand denkt zoals jij! Het leven waarop ieder mens recht heeft!

Dat is ook de reden waarom hij de uitgeverij: 'in-outbooks' is gestart, waar over het algemeen boeken verschijnen waarin LEVENSVERHALEN staan van mensen die iets meemaakten. Iets wat hun leven voor een groot deel heeft bepaald. Hans helpt deze mensen om datgene op papier te zetten en daadwerkelijk als boek uit te geven als ze dat willen. Voor de vrije verkoop of alleen voor een aantal exemplaren in de eigen familie.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

alt

www.in-outbooks.nl is een uitgeverij die, onder andere, boeken uitgeeft van mensen die een ‘levensverhaal’ hebben meegemaakt. Iets, wat een heel stuk van hun leven bepaalde. Mensen die langzamerhand steeds minder zicht kregen en nu zo goed als blind zijn. Zij moesten leren daarmee om te gaan. Dat ze hun werk kwijt raakten. Opnieuw heel veel moesten leren om te converseren met de ziende medemens. Om boeken te lezen zoals ze altijd gedaan hadden. Om weer enigermate te leren schrijven. Iets wat ze altijd gedaan hadden tot die dag dat ze zo goed als blind werden.

Of van mensen die geveld werden door een hersenbloeding en jaren moesten knokken om weer enigszins terug te komen in de maatschappij. Want diezelfde maatschappij was in de tussentijd doorgegaan met leven.

Of mensen die in de bloei van hun leven zomaar van de ene op de andere dag door een auto werden aangereden en nooit meer terug zijn gekomen op het niveau dat ze voor dat fatale ongeluk hadden.

Of mensen die werden ontvoerd en nadien verschrikkelijk verkracht door nota bene meerdere personen. Machteloos en met een zak over het hoofd zodat ze niets kon zien. Alleen maar dat voelen van die diepe ellende.

www.in-outbooks.nl is een uitgeverij begonnen, omdat deze mensen in grote getale aanwezig zijn in onze maatschappij en hun verhaal willen delen. Het ellendige emotionele stuk van hun leven van zich afschrijven in boekvorm en de naaste medemens getuige willen laten zijn van dat, wat ook in deze wereld, dagelijks, gebeurd. En, ze willen helpen voor anderen die misschien ook zoiets meemaken en niet weten wat te doen of hoe ermee om te gaan.

www.in-outbooks.nl doet persoonlijk die mensen begeleiden. Met die mensen uren en uren praten. Hun geschreven ‘levensverhaal’ zelfs digitaal op computer zetten. De spellingfouten allemaal uit hun boek halen. De voorkaft, samen met de schrijver of schrijfster ontwerpen, zoals ook de achterkaft en dan het boek laten drukken met de hedendaagse druktechnieken. Technieken die het mogelijk maken om slechts een enkel exemplaar te laten maken. Je eigen verhaal in boekvorm in je eigen kast of naast de fotolijstjes. JOUW boek!

En dan… het meest prachtige!

Een boekpresentatie houden op een plaats of locatie, die zij willen, en daarvoor een kleine 100 bekenden, vrienden en familie uitnodigen en dan zien hoe die schrijver of schrijfster glundert als het eerste boek wordt overhandigd aan hem of haar en zij dan hun boek mogen ondertekenen voor al die gekomen gasten naar die boekpresentatie, die natuurlijk ook allemaal zijn of haar boek willen hebben.

Zelf hoeven ze er verder niets aan te doen. Hun boek komt gratis op de website van de uitgeverij www.in-outbooks.nl en inoutbooks regelt de verkoop, verzending en al. Ze houden bij wat de verkoopcijfers zijn en maken dan elke 6 maanden het verdiende geld aan de verkoop van de verkochte boeken, over aan die schrijver of schrijfster. Tussen de 25% en 60% van de winkel verkoopprijs per verkochte boek.

In de rest van Nederland krijgen schrijvers en schrijfsters slechts 10% van de verkoopprijs.

En www.in-outbooks.nl?

Zij doen dit uit liefde voor al de mensen die ook een ‘levensverhaal’ op hun levenspad tegenkwamen. Zonder erom gevraagd te hebben. En die ook, dag in dag uit, moesten vechten om te kunnen overleven in deze wereld.

Gek?

Neen!

Eerbied, respect en naastenliefde!

Want het is en blijft de mens die centraal staat in dit leven. Ook als hij of zij iets meegemaakt heeft in dit leven waardoor heel veel veranderde. Ook hij of zij verdient…het leven!

Ook zij hebben recht op aandacht want ze zijn sterker dan we denken. Zij moesten vaak wel vier keer zo hard vechten om een bestaan op te bouwen.

Daarom!

Koop daarom nu een aandeel van www.in-outbooks.nl en ondersteun daarmee het goede werk wat in-outbooks doet om alle mensen met een ‘levensverhaal’ ook de mogelijkheid te geven het van zich af te schrijven in een boek. Velen kunnen leren van datgene wat ze dan te lezen krijgen. Kunnen er iets van opsteken en het gebruiken in hun eigen leven. Zij, die een boek hebben geschreven over hun levensverhaal, kunnen het dan laten drukken. Letterlijk van zich afzetten in een boek!

H.J.G.A. Peeters

In-OutBooks

Uitgeverij

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

In-OutBooks AANDEEL

 

1 aandeel In-OutBooks, geldig voor 1 jaar, ingaande op 1 januari van dat jaar tot en met 31 december van datzelfde jaar voor slechts € 50,-- per jaar.

Aandelen zijn te koop bij www.in-outbooks.nl  via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en dan krijgt u alle door u gevraagde gegevens persoonlijk toegestuurd.

Dit aandeel staat er voor dat u 1 exemplaar van elk, in dat jaar verschijnend, boek GRATIS krijgt toegestuurd.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VANAF HEDEN VERKRIJGBAAR: RECHTSTREEKS BESTELLEN VIA: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  zodat er GEEN

verzendkosten bijgeteld worden.

 

'Thriller Trilogie'

De drie delen uit de thriller trilogie van Hans Peeters: 'Onopgelost,' 'Onopgehelderd' en 'Onbeantwoord, de ontknoping.. of?' van schrijver Hans Peeters zijn inmiddels aan hun 2e druk. In 2016 verschenen en behalve dat de 2e druk is verschenen in 2017 staat er ook een volgend deel aan te komen dit najaar. Het vierde boek in deze literaire trilogie serie.

 

Nu voor alle drie de delen samen:€ 35,00 inclusief verzendkosten.

     alt      alt     alt

 

 

'Aezelsuurkes'

Het eerste boek van de uit Sevenum afkomstige Mien Wijnhoven. Een boek gevuld met mooie gedichten in het Nederlands en in het dialect. Te weten het 'Zaerums' dialect. Bovendien met een behoorlijk aantal hele mooie zwart/wit foto's. Een boek wat je niet mag missen. 

 

Nu voor € 15,00 inclusief verzendkosten

alt

 

'Lucas is bang'

 

Het nieuwste boek van Selena Coumans en Juulke Dewaide. Een staand kinder prentenboek op het formaat A4 met schitterende illustraties in kleur die een heel mooi verhaal vertellen. Het verhaaltje van Lucas die bang is.

€ 15,00 inclusief verzending

alt

 

'34 piepjes, 300 tellen'

Het nieuwste boek van Bettie Fischer bij wie in 2010 borstkanker werd geconstateerd. Tijdens deze verschrikkelijke ziekte en periode heeft zij haar gedachten en emoties op papier gezet en komen alle facetten als borstamputatie, kaal worden, chemotherapie, bestraling, leven en werken na kanker aan bod in dit boek.

 

€ 12,95 inclusief verzending

alt

 

Prachtig geschreven, vloeiende zinnen in een ontzettend meeslepende verteltrant. De boeken van Jan van Reen, broer van de bekende schrijver Ton van Reen, met zijn nieuwe boeken

'Tuinen van Rode Aarde' en 'De Roep van de Vuurvogel'. 

 € 12,50 inclusief verzending

alt

 

€ 12,50 inclusief verzending

 

alt

De twee nieuwste boeken van schrijver Jan van Reen. Heel mooi geschreven boeken met spanning van de eerste tot en met de laatste minuut. 'De Roep van de Vuurvogel' telt 353 pagina's en 'Tuinen van Rode Aarde' telt 280 pagina's.

 

Het Prentenboek over PESTEN en ER NIET BIJ HOREN: 'De Paarse Kikker' van Thera van der

Horst en Evelina Lachowska.

€ 5,00 (inclusief verzendkosten)

Een mooi boek met schitterende kleurrijke tekeningen van 'De Paarse Kikker' op het formaat liggend A4 en met een zachte foamkaft. Samen met het paarse kikkertje avonturen beleven en natuurlijk ook Pluisje, een klein dik wit muisje. Een bij uitstek geschikt boek voor kinderen uit de laagste groepen van de basisschool. Een hartverwarmend verhaal over moed, vriendschap en groeiend zelfvertrouwen. Maar vooral over PESTEN en HOE ER MEE OM TE GAAN!

alt 


'India Onverbloemd' van Lolita Soedamah.

€ 10,00 (inclusief verzendkosten)

Een mooi boek met schitterende anekdotes en kleurfoto's uit India. Opgeschreven door Lolita Soedamah die in 2003 naar India vluchtte en er een nieuw leven heeft opgebouwd, voorwaar een moeilijke periode in haar leven omdat ze de taal niet kende en eigenlijk helemaal niets. Alles was anders en ouderwets. Water uit de kraan was zelfs niet vanzelfsprekend, net als elektriciteit en gas. Heel veel armoede, oneerlijkheid en onhygienisch gedrag vielen als een bom op haar hoofd. Voor haar was India een onopgevoede beestenboel waar mannen heersen, vrouwen volgen en kinderen lijden. Maar het heeft haar ook veel goeds gegeven. Een boek van 150 pagina's met kleurrijke foto's wat je gelezen moet hebben.

alt

'Agressie Ontmaskerd' van Michiel Hiemstra

€ 10,00 (inclusief verzendkosten)


Een leerzaam boek van Michiel Hiemstra waarin hij verteld hoe je kunt omgaan met agressie. Goed geschreven en een 'must' om te hebben en regelmatig te lezen. Zelfs aangeprezen door Psycholoog Michiel Crum en door GZ-psycholoog Drs. Andries Schilperoord.

 alt

 

'Brainstorm' van Sarah Hof.

€ 10,00 (inclusief verzendkosten)

Een boekje vol met gedichten en citaten die zijn ontsproten uit een leven met hersenletsel. Het verhaal vertellen achter wat er zichtbaar is. Hoe het is als een ongeval of een ziekte een gat in je leven slaat.

Een boekje over verdriet, hoop en de kracht van liefde. Iedereen, op welke manier ook betrokken, heeft het nodig zich begrepen te voelen.

Want vanaf nu is alles anders.

alt

 

'De Gelijkenis van Marion Feleus.

NU VOOR: € 12,50 (VERSCHEEN OFFICIEEL PER 14 SEPTEMBER op de J-WALK in Renesse

Zeeland). OOK ALS 'DAISY' LUISTERBOEK TE VERKRIJGEN VOOR € 10,00 inclusief verzending

alt

Het dorp ligt onder de rook van Amsterdam, maar mag zich sinds 1451 stad noemen vanwege de destijds verkregen stadsrechten. Het dorp wordt druk bezocht door toeristen die naast hun kaasinkopen, die gemaakt wordt in het naburige stadje Edam genieten van de watersport en de musea. Zoals wel vaker in die specifieke dorpjes is het er gezellig. Mensen helpen elkaar en je mag spreken van een echt “ons kent ons” dorp.

Natuurlijk wordt er druk geroddeld en mensen noemen dat dan gezonde belangstelling. Eigenlijk gebeurt er niets bijzonders, behalve de clichédingen, zoals een verkeersongeluk of een brandje.

Maar dan komt daar verandering in, het dorp gaat een week lang de voorpagina’s van vele kranten halen. Alle nieuwszenders in Nederland, Duitsland en België volgen ademloos de ontwikkelingen in het dorp.

Alle royalty’s doneert Marion Feleus naar KWF kankerbestrijding en de J-walk.

Wij wensen u een aantal spannende leesuurtjes en danken u voor uw steun aan dit bijzondere project!

 

'Open je eigen deur' van Patricia Duits.

HET BOEK waar iedereen over praat!
 
Voor €  10,00 inclusief verzendkosten!
 
Het boek van Patricia Duits waarin ze beschrijft dat je vroeg of laat met de neus op de feiten wordt gedrukt en je meer uit het leven wil halen. Niet op het materialistische vlak maar een andere, veel belangrijkere voldoening. Je gaat op een zoektocht. Een zoektocht in jezelf met een bewustwording van ongekende kracht. 'Open de eigen deur' is het eerste van een serie
'Deur' boeken die je kunnen helpen in het dagelijkse levensdoolhof. Iedere dag open je een deur en sluit je ook weer een deur en ondertussen ga je op reis door... jezelf. Je komt op de meest rare plaatsen waar je niet eens aan gedacht had.
 
alt
 
 
 
'Ik leef en ik ben' en 'JIJ... de hoofdpersoon in je eigen leven'
 
van Hans Peeters. Al 6 jaar lang meestverkopende boeken!
 
Nu samen te koop voor € 15,00 inclusief verzendkosten.
 
Heel Nederland lijkt uit te lopen voor deze twee boeken van Hans Peeters. Ligt NIET in de winkels, maar kunnen de winkeliers wel bestellen. Boeken waarin Hans tips beschrijft die je steeds dichter bij je doel brengen. Makkelijk is het niet omdat in ieders leven dingen en situaties gebeuren waardoor je negatief kunt worden. Logisch ook want een mens blijft ontvankelijk voor wat er in je eigen familie- en vriendenkring zo allemaal kan spelen. Ook 12 tips die je leren hoe je gemakkelijker kunt loslaten, waardoor het weer gemakkelijker wordt om te vertrouwen en te doen. Te genieten van het moment. Met of zonder hulp, er is altijd iemand die op je let.
 
alt
 
alt
 
 
 
'Gedachten op papier' van Jan Fetter.
 
Voor € 10,00 inclusief verzendkosten.
 
Een boek wat iedereen versteld doet staan. Jan Fetter kreeg te maken met een verschrikkelijke ziekte die hem in een rolstoel deed belanden. Slechts met een enkele vinger begon hij te typen op de computer. Verhaaltje na verhaaltje over de zin van het leven. Hoe simpel het eigenlijk is. Een heel mooi boek wat iedereen versteld doet staan.
 
alt
 
 
 
 
'Hoezo, wij van Mars? Had GOD geen diploma dan...?' van Johannes.
 
SPECIALE AANBIEDING: Voor € 7,50 inclusief verzendkosten.
 
Een boek wat al sinds zijn verschijnen op 1 november j.l. als een razende verkoopt. Vraag na vraag vuurt Johannes af op de lezers en elke pagina wordt het steeds meer een 'must' om de volgende pagina alweer te lezen. Johannes, nieuwelingop het schrijversfront. Maar is het een HIJ of een ZIJ. Wie is Johannes. Komen mannen van Mars? Waarom komen ze van Mars. En wat heeft GOD hiermee van doen?
Bestaat GOD wel? Is het wel GOD? Of werkte hij voor een stel bazen? In opdracht van?
Kortom... logisch dat het boek vanaf 1 november als een razende loopt en verkoopt.
 
alt
 
 
'Mijn leven, mijn littekens' van Sarah Moussa.
 
Voor € 10,00 inclusief verzendkosten.
 
Een dramatisch verhaal van een meisje dat op zeer jonge leeftijd al werd ontvoerd en mishandelt. Vier jaren lang moest haar moeder vechten om ze terug te krijgen. En alsof dat nog niet alles was, werd ze op 22 jarige leeftijd verkracht. Ze was helemaal ontredderd, helemaal 'brak'. Haar wereld stortte in en ze kon niet meer slapen. Kreeg last van hallucinaties, dissociatie en psychoses.
 
 
alt
 

'IK STERF VAN DE ANGST' van Had Philipsen

Voor € 10,00 inclusief verzendkosten
 
 
alt

Ik sterf van de angst is het relaas van een leven in angst van Had Philipsen. Angst die de schrijver een leven lang op de hielen zat. Niet aflatende, gekmakende angst om wat kon gebeuren en die een vernietigend spoor door zijn leven trok.

 

In de War van Wilma Phillipson.

€ 10,00 inclusief verzendkosten
 

‘In de War’ staat vol verhaaltjes welke ontsproten zijn uit een leven met dementerende mensen, welke in een wereld leven die zij niet helemaal meer begrijpen. Daardoor ontstaan situaties die soms lastig, soms ook wel lachwekkend, maar soms ook om te huilen zijn.

alt
 
 
 

 

 
 

 

 

 

 
 
 

Winkelwagen
Uw mandje is momenteel leeg.